01

Integrarea sistemelor informaționale

BASS Systems dispune de parteneriate strategice cu cei mai importanți furnizori internaționali de tehnologie. Compania oferă soluții-cheie, cum ar fi Enterprise Resource Planning, Business Process Management, Customer Relationship Management, Geographic Information Systems, Business Intelligence, portale informaționale. Experiența bogată se extinde nu doar prin produse comerciale, dar și produse open-source.

Soluțiile oferite prin parteneriatele existente, indiferent de domeniu, vor extinde capacitățile prin rafinarea operațiunilor, standardizarea fluxurilor de informații, automatizarea activităților repetitive, precizie în măsurarea indicatorilor-cheie sau inteligența sporită în analiza și prognoze pentru întreaga organizație.

Ofertele companiei

Compania oferă cele mai inovative tehnologii, fiind descrise de calitatea lor și executate în baza software-urilor de încredere, cu abordarea serviciilor de customizare, localizare și integrare. Un produs cu renume mondial ar trebui să se conformeze specialității naționale. Astfel, compania continuă să investească în localizarea și armonizarea platformelor la standardele naționale, în special la cele financiar-contabile, precum și traducerea interfețelor grafice în limbile de uz comun pe teritoriul Republicii Moldova.

BASS Systems dispune de toate instrumentele necesare de la cei mai buni producători pentru a oferi cele mai bune soluții pentru clienții săi. Acestea ar putea fi oferite pentru:

 • Supravegherea și automatizarea activității operaționale
 • Monitorizarea fluxului de bunuri și servicii
 • Generarea și automatizarea de rapoarte
 • Prognozarea cheltuielilor
 • Modelări sau implementarea unei vitrine de servicii.

Compania dispune și de soluții care permit digitalizarea documentelor de pe suport de hârtie, sortarea informație digitale și transformarea datelor pentru a obține o arhivă digitală modernă.

Soluțiile oferite de BASS Systems permit extinderea lor facilă atât prin utilizarea mecanismelor standard de export și import a datelor, cât și utilizarea API-urilor și web-serviciilor. Astfel, investițiile în careva sisteme pot fi refolosite, iar un sistem informatic nou nu va fi blocat.

În portofoliul companiei se regăsesc soluții modeste și cu renume de la diverși furnizori faimoși:

 • Microsoft Dynamics AX Enterprise Resource Planning și Customer Relationship Management
 • Oracle Utilities Customer Care and Billing
 • IBM Business Process Manager, Control Desk, Cognos Analytics
 • ASYCUDAWorld
 • MIND CTI MindBill
 • Motorola Solutions radiocomunicații, echipamente

Nu sunt oferite doar sisteme on premise. La cerințele clienților, compania oferă marea majoritate de sisteme și în mediile cloud private sau publice.

Utilizarea resurselor în lumea modernă trece printr-o schimbare activă de la livrări tradiționale pe platformele cloud. Astfel, clienții pot utiliza toate beneficiile imediat disponibile pe platforme private cloud sau din infrastructurile partenerilor BASS Systems – spre exemplu, Microsoft Azure.

02

Infrastructură IT&C

Compania BASS Systems oferă servicii de proiectare, testare și implementare a soluțiilor de infrastructură IT&C. Echipele vin cu diverse soluții pentru a asigura proiectele sau inițiativele de afaceri, începând cu edificarea rețelelor de cablu pe fibră optică și cupru și finalizând cu centre de date la cheie.

BASS Systems, având rol de companie de integrare, posedă cunoștințele necesare pentru dezvoltarea și întreținerea infrastructurii critice. Compania oferă optimizarea infrastructurii sale de IT&C prin:

 • Analiza situației existente
 • Definirea obiectivelor și selectarea soluțiilor optime
 • Planuri de arhitectură și implementare
 • Implementarea soluțiilor de cablare și energetice
 • Implementarea sau reînnoirea tehnologică a infrastructurii
 • Consolidarea și virtualizarea
 • Dezvoltarea și implementarea planurilor de continuitate și recuperare
 • Implementarea Cloud-ului privat sau a soluțiilor hibride
 • Asigurarea rezilienței integrale a sistemului informatic

Compania construiește soluții robuste, pe care pot funcționa medii critice de producție. În cazul unor cerințe mai inovatoare, BASS Systems oferă consultanță suplimentară pentru adoptarea tehnologiilor noi, precum și sesiuni de instruire necesare echipei clientului pentru asigurarea investiției.

Gama largă de furnizori, cu care BASS Systems colaborează eficient, oferă posibilități nemărginite de a răspunde provocărilor de orice gen.

Specialiștii cunosc complexitatea construirii unei infrastructuri IT&C, care combină tehnologiile moderne (având cerințe de flexibilitate și scalabilitate) cu simplicitatea  întreținerii.

03

Dezvoltare de
aplicații personalizate

BASS Systems una din principalele companii din Republica Moldova ce oferă servicii de dezvoltare de aplicații personalizate, în baza mai multor platforme cunoscute. Astfel, clienții companiei pot transforma ideile proprii de business în activități profitabile, să integreze aplicațiile deja existente sau echipamentele și utilajele de care dispun.

Activând în diverse industrii deja de ani buni, compania a reușit să creeze o viziune complexă despre cerințele individuale ale potențialilor clienți. Soluțiile oferite de BASS Systems satisfac nevoile companiilor în conformitate cu necesitățile acestora, oferind mai multă precizie decât oricare aplicație standard.

În cadrul echipelor BASS Systems sunt incluși specialiști de calificare înaltă, care cunosc mediul de afaceri și oferă soluții de succes, respectând cerințele specificate, limitele temporale și normele de buget. Pe lângă dezvoltarea aplicațiilor personalizate, BASS Systems oferă un ciclu complet de dezvoltare, implementare, mentenanță și personalizări avansate a platformelor.

Echipa de dezvoltare a companiei furnizează aplicații personalizate de business, care corespund nevoilor și specificului afacerii fiecărui client. BASS Systems oferă servici de creare a aplicațiilor care îmbunătățesc orice parte a afacerii potențialului client - de la automatizarea proceselor de business, comerț, gestionarea documentelor până la colaborarea angajaților. Dezvoltatorii companiei utilizează metodele și tehnologiile cele mai moderne în domeniul dezvoltării software.

Integrare

Activitățile zilnice ale companiei sunt, deseori, însoțite de o suită întreagă de aplicații și sisteme informatice interne sau externe.

Echipa BASS Systems este gata să ofere soluțiile corespunzătoare de integrare a aplicațiilor. La necesitate, analiștii și dezvoltatori companiei sunt disponibili să ajute clientul la consolidarea sistemelor informatice existente, achiziționate sau preluate, simultan cu trecerea la tehnologii moderne de software sau găzduirea în cloud.

Integrarea software-ului poate, uneori, să pară un proces anevoios, dar extrem de important.

Astfel, compania asigură integrarea perfectă și cu sistemele ERP, CRM, BPM oferite de diferiți producători internaționali și alte sisteme automatizate.

Tehnologii

Câteva din ariile de expertiză ale BASS System în tehnologii sunt:

 • Backend: .NET, Java, PHP, Node.js, C ++
 • Mobile: iOS, Android
 • Frontend: HTML5, CSS3, JS
 • Baze de date: Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, SQL Azure, IBM DB2

Modernizare

În majoritatea cazurilor, necesitățile întreprinderii se extind în afara posibilităților oferite de aplicațiile existente funcționale și implementate anterior.

Compania este gata să ofere serviciile sale în ceea ce privește înlocuirea, ajustarea sau rescrierea aplicațiilor vechi, utilizând tehnologiile moderne.

Calitate

Echipa companiei este constituită din specialiști-dezvoltatori talentați cu experiență în industrii și tehnologii, care livrează mereu produse în buget și în timp util. Aplicațiile sunt dezvoltate, urmând arhitecturi de top care garantează extinderea și întreținerea ulterioară simplă, creează interfețe comode pentru utilizatori și elimină problemele de performanță.

Mentenanță

Compania oferă o gamă completă de servicii de întreținere pentru a permite clienților să se focuseze pe administrarea afacerii. Mediile aplicative sunt mereu gata să perforeze la capacitatea maximă rezultatul dorit.

Este oferit suport non-stop. Compania încearcă să rezolve fiecare problemă prin procese de înaltă calitate în limitele temporale scurte. Serviciile de mentenanță sunt oferite pe orice perioadă solicitată de client. Acestea includ atât timp redus de reacție și soluționare, cât și servicii specifice de adaptare la căile moderne și dezvoltări de corectare.

04

Securitate informațională

Activitatea fiecărui utilizator de internet este în permanentă schimbare direct proporțională cu dezvoltarea tehnologiilor digitale. La rețeaua globală sunt conectate nu doar întreprinderi și agenții, dar și gospodăriile fiecăruia, gadgeturile, automobilele și alte dispozitive de uz comun.

Lumea digitală schimbă modul de percepție a utilizării serviciilor obișnuite, a achiziționării produselor, sistemului educațional, comunicării cu cei din jur. Toate aceste relații trebuie protejate.

Sub presiunea permanentă a părții „întunecate” a internetului sunt atât persoanele individuale, cât și întreprinderile și afacerile mari. Astfel, apare necesitatea de a proteja activ acestea, sistemele de apărare fiind bazate pe analize de risc, managementul securității, detectării evenimentelor, reacțiilor imediate.

Răspunsul companiei

Securitatea cibernetică este o problemă complexă, care implică diferite aspecte tehnologice, legale, politice, factorii umani, etica și managementul de riscuri. Echipa BASS Systems folosește cele mai bune practici în industrie și propune o gamă de servicii exhaustive de asigurare a securității informaționale. Compania pune la dispoziția clienților instrumente multi-vendor în domeniul securității informaționale, care sunt destinate protecției datelor de afaceri, datelor cu caracter personal, aplicațiilor sau infrastructurii.

Servicii și soluții

 • Protecția pentru rețele – Firewalls, IPS/IDS, VNP, DDOS protection
 • Protecția pentru sisteme și date – Information and data management, Antivirus and endpoint security, Anti-spam and email security, Authentication, account and access management, Data loss prevention (DLP)
 • Monitorizare și management – Vulnerability management, SIEM, Risk management, configuration management, Network flow and anomaly management

Servicii

 • Analiză și evaluare
 • Managementul incidentelor și evenimentelor
 • Servicii de consultanță
 • Dezvoltarea proiectelor complexe

05

Cloud – doar beneficii pentru companiile locale

Provocările moderne, necesitatea continuă de creștere a capacităților de procesare, stocare sau productivitate pot fi soluționate printr-o modalitate eficientă, cum ar fi cea de tip Cloud.

BASS Systems poate dezvolta și implementa soluții cloud de la furnizori cu renume. De asemenea, compania ajută cu tranziția activităților IT a proiectului clientului pe medii cloud private, publice sau hibride.

Beneficiile utilizării soluțiilor cloud computing și serviciilor BASS Systems sunt enorme:

 • Flexibilitate: medii scalabile, resurse virtuale nelimitate care se adaptează la necesitățile curente de calcul
 • Economie: prin consolidare sau prin cheltuieli exacte doar pentru capacitatea utilizată
 • Securitate: protecție avansată care este iminentă tehnologiei și centre de date performante
 • Accesibilitate: clientul are acces la sistemul informatic chiar dacă politica de lucru a acestuia este la distanță sau acesta schimbă biroul
 • Suport: inginerii companiei sunt la fel de performanți în asigurarea bunei funcționări a sistemelor, indiferent dacă acestea sunt tradiționale sau cloud

06

Servicii de comunicare online

Instrumentele moderne de colaborare permit angajaților să comunice într-un mod eficient, convenabil și rapid. Fiecare dispune de o gamă largă de terminale de la stații de lucru, până la telefoane mobile sau tablete. Cu ajutorul instrumentelor moderne de conectare la spațiul informatic, sunt create noi posibilități de colaborare prin toate tipurile de comunicare cu voce, video, audio și videoconferințe, mesagerie.

Beneficiul primar pentru afacere este în agilitatea echipei, dar și conectarea cu clienții în câteva clipe, chiar instantanee. Clientul practic este la o distanță de un click de chat-uri online, sesiuni video, lucru în comun, colaborare pe documente. Astfel, echipa dispune de o experiență de colaborare online extrem de interactivă.

Conferințe Video

Obiectivele companiei în domeniul de videoconferințe este de a le transforma într-o modalitate de comunicare accesibilă intuitivă. BASS Systems se bazează pe soluții de conferințe și voce complet integrate în Cisco Unified Manager prin Cisco WebEx. Ultimul este lider în soluțiile cloud-based de conferințe web, evenimente, instruiri online și suport. Astfel, datorită acestui serviciu, clienții companiei obțin un mediu colaborativ, cu abilități avansate integrate de voce, conferințe web și video, experiențe HD pe desktop, mobil sau în orice sistem de navigare.

Colaborarea intensivă și continuă devine o parte integrantă din afacerea clienților companiei, oferind diferențele necesare pentru competitivitate.

Comunicare cu voce

Căile de comunicare cu vocea rămân a fi unele dintre cele mai importante instrumente ale unei afaceri.

Totuși, puține întreprinderi dispun de o expertiză excelentă în combinarea unei soluții avansate. BASS Systems oferă tot setul necesar de activități, echipamente sau medii aplicative pentru a construi o soluție robustă și eficientă de comunicații pentru afaceri.

Implementarea soluțiilor VOIP de la Cisco ajută clienții companiei să-și echipeze angajații cu cele mai moderne tehnologii în domeniul comunicațiilor. Implementarea tehnologiilor VOIP Cisco permit minimalizarea cheltuielilor de comunicare, îmbunătățirea performanțelor generale a echipei și sporirea profiturilor prin intensificarea comunicațiilor.

Clienții companiei pot fi siguri că soluțiile VOIP, pe care le vor aborda, și serviciile BASS Systems, de care vor beneficia, vor crea un sistem de comunicații cu voce de cea mai înaltă calitate.

Conferințe Audio

Conferințele audio sunt în continuare un instrument de neînlocuit pentru lucru în echipă. Convergența digitală și tehnologiile în baza IP-ului extind potențialul oricărui mediu colaborativ. Clienții companiei utilizează, în mare parte, conferințele audio pentru a minimaliza risipa de informație, timp și energie.

Compania oferă tot setul necesar de consultanță, activități necesare pentru a echipa sălile de conferințe a clienților cu tehnologii de conferințe audio de ultima generație.

Suplimentar la soluțiile simple, pot fi integrate și soluțiile Cisco WebEx cu Dimension Data, furnizorul global de cloud. Aceasta permite o integrare deplină, bazată pe inovațiile în cloud și conferințe audio, video sau web. În așa fel, clienții companiei sunt pregătiți pentru provocările curente sau viitoare, minimalizând cheltuielile pe comunicații, colaborare sau călătoriile de afaceri.

Avantajele oferite:

 • Imagine profesională a afacerii clientului.
 • Creșterea performanțelor forței de muncă prin metode moderne de colaborare,
  editare comună a documentelor în timp real, comunicare avansată și video High Definition integrat
 • Soluție la cheie cu integrarea tuturor facilităților, mentenanței și suportului tehnic
 • Disponibilitatea cea mai avansata în baza tehnologiei cloud cu reducerea cheltuielilor operaționale

07

Mentenanță și suport

Pentru a asigura confortul clienților săi prin menținerea echipamentelor și soluțiilor utilizate la parametrii inițiali, BASS Systems a dezvoltat un Serviciu Suport Tehnic avansat.

Serviciul Suport Tehnic este constituit din specialiști și tehnicieni calificați, cu experiență în domeniu, capabili să furnizeze asistență tehnică la cea mai înaltă calitate timp de 24 de ore pe zi, anul împrejur.

Modalitatea cea mai simplă, prin care un potențial client poate beneficia de experiența specialiștilor BASS Systems este încheierea unui contract de mentenanță și suport. Flexibilitatea acestor contracte permite personalizarea lor în funcție de nevoile și exigențele fiecărui client.

Semnarea unui contract de mentenanță va oferi garantat:

 • suportul telefonic, e-mail, aplicație ticketing 8×5 sau 24×7, în conformitate cu prevederile contractului
 • asistență tehnică off-site și on-site
 • mentenanță preventivă și corectivă
 • număr limitat/nelimitat de intervenții, în conformitate cu prevederile contractului
 • timp redus de reacție și soluțonare

Serviciul Suport Tehnic poate fi contactat prin intermediul

Sistemul online de asistență tehnică este disponibil la