Лидер в области системной интеграции, консалтинга и телекоммуникационных решений

Comunicat

BASS Systems SRL și S&T AG sunt bucuroși să anunțe finalizarea la 28 februarie curent a procedurii de absorbție a BASS Systems SRL de către grupul tehnologic austriac S&T AG

S&T AG este furnizor important de soluții IT si servicii complementare în Europa Centrală si de Est, cu o prezență în peste 25 de țări ale lumii, un număr de cca 5 000 angajați și o cifră de afaceri raportată pentru anul 2019 de cca 1,4 miliarde dolari SUA, fiind listată la bursa din Frankfurt, Germania.

Scopul achiziției este consolidarea poziției grupului S&T în Moldova inclusiv prin creșterea nivelului de calitate a serviciilor prestate clienților locali și aducerea acestuia la nivelul celui european prin alinierea la progresul tehnologic ca un indicator al modului sustenabil de activitate, favorabil creșterii economice.

Sunt planificate investiții considerabile în consolidarea poziției companiei pe piața locală cu o poziționare clară în calitate de furnizor de soluții IT si sisteme complexe de infrastructură.

Drept urmare, clienții existenți ai BASS Systems SRL vor beneficia in continuare de servicii de cea mai înaltă calitate, activitatea companiei continuând sub denumirea de S&T IT Services SRL.

Индивидуальные ИТ-решения.

Мы предоставляем высококачественные услуги, гарантирующие удовлетворение потребностей заказчиков.

Мы неуклонно растем. Уже 10 лет.

Мы решаем задачи любой сложности, способствующие успешному развитию бизнеса наших клиентов и партнеров.

Узнайте больше о нас