887

Microsoft Dynamics AX și CRM

Evenimentul a vizat prezentarea sistemului informatic de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) – Microsoft Dynamics AX, și soluția de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) – Microsoft Dynamics CRM, două instrumente oferite de corporația Microsoft.

Microsoft Dynamics AX a fost creat pentru a accelera afacerile, a facilita luarea mai rapidă a unor decizii – și a le îmbunătăți – printr-o interfața inteligentă și ușor operabilă. Funcționalitățile sistemului țin de managementul financiar și contabil, gestionarea lanțului de aprovizionare și a stocurilor, planificarea bugetelor, raportare și analiză, managementul resurselor umane si salarizare. Sistemul este implementat deja în peste 14 000 de companii, inclusiv 1400 în spațiul CSI.

Microsoft Dynamics CRM pune la dispoziția departamentelor de vânzări un set complet de instrumente și informații pentru a gestiona mai eficient relațiile cu clienții existenți dar și pentru a atrage noi clienți. Implementarea sistemului ajută la crearea relațiilor de durată, a unui grad mai mare de loialitate și profitabilitate sporita datorită analizelor inteligente și a abordărilor personalizate.

Potrivit reprezentanților Microsoft, compania BASS Systems a localizat sistemele pentru piața Republicii Moldova, adică le-a armonizat cu cadrul legislativ local, le-a aliniat la standardele de raportare fiscală și statistică. A fost dezvoltat modulul de salarizare, interfața sistemului a fost tradusa în limba română. BASS Systems are capacitatea deplină de a implementa la nivel local tehnologiile de ultima oră, având la dispoziție expertiza profesionala certificată, cunoștințele necesare, dar și suportul logistic din partea Microsoft.

Potrivit lui Vladimir Vodyanov, directorul de vânzări Microsoft Business Solutions pentru Europa Centrala și de Est, factorul care a determinat corporația Microsoft să dezvolte produse noi, inclusiv cea mai recentă versiune a produsului Dynamics AX, este globalizarea concurenței. ”Dacă privim atent care sunt jucătorii pe piață, o să vedem că aproape în toate țările sunt prezente practic aceleași branduri. Tehnologiile disponibile astăzi permit companiilor regionale și globale să se extindă mai activ pe noi piețe. Viteza acestor tehnologii este uimitoare și acest fapt dictează ca pe piață să vină companii care au tehnologiile respective și pot să asigure mișcarea la această viteză”, a declarat dl Vodyanov pe marginea strategiei de extindere.

La cele două evenimente au participat circa 60 de manageri și specialiști IT, care au reprezentat sectorul serviciilor publice, telecomunicațiile, IT, energetica, bănci, retaileri, firme de asigurări și transport.

PROFILE

Compania BASS Systems este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice complexe si soluții integrate IT pe piața Republicii Moldova. BASS Systems deține parteneriate cu cei mai renumiți producători mondiali de produse si tehnologii IT, precum IBM, Microsoft, Hewlett Packard, Oracle, Huawei, Cisco, Ericsson etc.

Aplică la eveniment