245

IBM Innovate 2016

IBM și BASS System propun noi soluții de securitate a datelor și optimizare a proceselor de afaceri pentru bănci și întreprinderi

Soluții de securitate a datelor, administrarea dispozitivelor, optimizarea proceselor de afaceri, integrări de aplicații și beneficiile acestora au fost prezentate la 14 aprilie curent, în cadrul unei conferințe specializate „IMB Innovate 2016”, organizate de către Corporația IBM și BASS Systems. La eveniment au participat reprezentanții băncilor, întreprinderilor mari și mijlocii și sectorului public din Republica Moldova.

Directorul general al BASS System, Onisim Popescu, a menționat că, având în vedere că soluțiile IBM sunt de mare interes pe piața din Moldova, cele două companii IBM și BASS Systems au considerat necesară informarea managerilor asupra multiplelor avantaje pe care le aduc acestea în mediul de afaceri.

Ținem la acest parteneriat cu IBM, am trecut prin numeroase certificări pentru a corespunde cerințelor acestei corporații. Suntem gata, împreună cu IBM, să promovăm programele și soluțiile pentru managementul business, integrarea aplicațiilor, protecția datelor și să purcedem la implementarea acestora

Onisim Popescu

La rândul său, Ron Keren, directorul de țară al IBM în România și Moldova, a făcut o prezentare generală a noilor soluții de securitate.

„Cel mai important într-o companie sunt datele, iar noi le putem proteja pe acestea. Totodată este necesar un dialog cu clienții, companiile, băncile. Dacă nu există, atunci nu putem construi ceva. Securitatea este cheia aici, iar pentru aceasta nu trebuie de economisit. Suntem aici pentru a ajuta companiile voastre cu soluții și protecția datelor. Sistemele pe care le dezvoltă IBM sunt într-adevăr eficiente și clienții au posibilitatea să aprecieze softurile noastre la justa valoare, dacă ei se decid. Softurile pe care le dezvoltăm sunt compatibile cu orice fel de echipamente și sistem. Softurile vor ajuta oamenii să ia decizii mai bune, informate, bazate pe prognoze și analize”, a precizat Ron Keren.

  • Roland Costea, SEE Security Technical Sales din cadrul IBM, a prezentat Platforma de Securitate Inteligentă și strategia IBM.
  • Roland Costea, SEE Security Technical Sales din cadrul IBM, a prezentat Platforma.
  • Roland Costea, SEE Security Technical Sales din cadrul IBM.

„Foarte multă lume plasează informația pe online. Sunt foarte multe atacuri, numărul acestora fiind în prezent de patru ori mai mare. Hackerii crează atacuri targhetate, care, în mod normal, infectează calculatoarele după ce au urmărit unele acțiuni cum ar fi tranzacții sau alte operațiuni bancare. Multe companii au cumpărat sisteme de securitate, dar trebuie să cunoască că este important pentru ei să fie securizat și protejat și anume: securitatea persoanelor, a datelor și a infrastructurii. Am creat o platformă modulară pentru a aduce toate soluțiile într-un loc. Foarte multe atacuri se fac din cauza erorilor de configurații, care sunt descoperite târziu. Nu insistăm să înlocuiți produsele care există și funcționează bine. Noi propunem proiecte personalizate. Ceea ce facem noi este de fapt un upgrade la sistemele voastre și o protecție mai bună a datelor”, a explicat Roland Costea.

BASS Systems este o companie tânăra și activă, înființată în anul 2008 de o echipă de profesioniști cu o mare experiență în domeniul IT. Compania oferă soluții integrate de IT, pe care le adaptează la necesitățile clienților, pe piața de IT, în continuă creștere, din Republica Moldova. Misiunea lor este de a furniza exclusiv servicii de înaltă calitate și produse menite să asigure satisfacția clienților, atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

International Business Machines (IMB) este o celebră corporație americană în domeniul calculatoarelor și inovațiilor tehnologice. Printre cele mai cunoscute inovații se numără inventarea hard-discului, tehnologia benzii magnetice (folosită la carduri) și codul universal al produselor. IBM continuă să se axeze în domeniul aplicațiilor software, serverelor Power și serviciilor complexe.

Aplică la eveniment