Cariera ta la BASS Systems

Posturi vacante

Explorează descrierile detaliate ale fiecărui post pentru a afla informațiile complete.

Post adăugat la Poziția Grafic Deadline aplicare Statut
6 decembrie 2018 Consultant AX (HR &Payroll) Full time 31 martie , 2019 deschis
6 decembrie 2018 ORACLE PL/SQL Developer Full time 31 martie , 2019 deschis
6 decembrie 2018 Business Analist Full time 31 martie , 2019 deschis
6 decembrie 2018 Project Manager Full time 31 martie , 2019 deschis

Stagieri
și practică

BASS Systems este în continuă dezvoltare. Încurajăm studenții și tinerii experți să aplice pentru stagiu în cadrul companiei noastre.
De asemenea, specialiștii în domeniu sunt îndemnați să expedieze un CV pentru a fi invitați la un interviu de angajare în momentul apariției unui post vacant în compania BASS Systems.

Formular de aplicare

Etapele angajării

1

Aplicarea

CV-ul poate fi completat și expediat prin intermediul paginii web BASS Systems sau prin poșta electronică. Odată recepționat, acesta va fi analizat, ținând cont de cerințele postului vacant, a cunoștințelor și a experienței aplicantului.

2

Interviu HR

Comunicarea directă ne va oferi o imagine mai detaliată despre experiența și realizările obținute. Pe parcursul interviului, candidații vor primi întrebări care ne vor permite să apreciem nivelul de comunicare, capacitatea de colaborare în echipă, curiozitatea, adaptarea la schimbări, creativitatea și menținerea relațiilor.

3

Testarea în oficiul companiei

Candidații, care au trecut cu succes etapele de aplicare și interviu, vor fi invitați la susținerea testelor ce țin de specificul fiecărui post vacant.

4

Interviu de specialitate

În etapa finală, candidații selectați vor fi invitați la interviu direct cu reprezentantul departamentului de profil. La această etapă vor fi evaluate calitățile profesionale, cunoștințele și capacitățile candidatului în raport cu postul vacant anunțat.